Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Känn dig träffad ... :)




En liten tanke i början på dagen ...

Tror någonstans
inom hela mig
jag skulle tycka mycket om
att få äta frukost med dig ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-01 10:50



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
låter som en fin tanke!
2011-10-02

  ia VIP
en underbar tanke början
på dagen :)

(hoppas den träffa) ;)
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP