Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett, tu, tre...

En liten skolgrabb från Fjället
ska lära ceremoniellet
hur människor då kom hit
men det han kan, bit för bit
vill veta, hur den tredje kom till i stället!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-02 10:26



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) bra.. ja hur ?
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt