Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tider även där...

Ett gäng spöken från Den Porten
satt i ett rum och spelar med korten
en kom med dörrdrag
kort föll, de sa i ett slag:
-Nyckelhål stängt? Eller ny på orten...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-02 11:35



Bookmark and Share


    Maria Malm
Måhända en nykomling med drag i..
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt