Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång till...

Hur gick det så fel

Ord i Mickelsmäss 2011
Det underbara, obeskrivbara

Bullrar världskatastrofen i fjärran

Det som blivit ett vi
Vi river tigandets barriär
Jag är din och jag älskar dig

Tålamods prövande droppar

Hur är det möjligt
Du ser mig
i delar




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-02 13:34



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Berörande.
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt