Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopdragen från rätt håll!

En så nöjd Isa från Kisa
frågas om bantarkur maken leasa:
-Gick den väl min vän...
-Ja tatueringen den
drogs ihop: E*L*I*S*A blev I*S*A!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-02 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt