Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och allt jag vill är att få krama dig när jag vill...


Det skär...


Det skär
Så djupt
Inuti

Att se dina ord
Att se dej
Att höra din röst
Men att samtidigt veta
Att det bara varar
En kort stund
Ett ögonblicks lycka
I din närhet
Du går alltid vidare
Mot något annat
Mot någon annan

Det skär så djupt
Det gör så ont
Att vilja vara
Din vän
Din förtrogna
Ditt stöd
När du bara
Vill lite
Men bara när du vill
Och bara hur du vill
På ditt sätt
På dina villkor

Det skär så djupt
Bränner som eld
När jag ser
Hur vacker du är
Och jag inte får röra dej
Inte får krama dej
Då skär det så djupt
I min förälskade själ

Det gör så ont
Känns som ett nystan
Av taggtråd
I magen
När jag hör din röst
När jag läser dina ord
När jag ser
En annan nära
Men tänker på dej
Jag ser på en annan
Men ser ändå dej
Då rullar bollen
Av taggtråd i magen
Ännu ett varv

Det skär så djupt
Det svider som salt
I raspad hud
Att se dina spår
Att läsa dina ord
Men du skriver inte
De ord
Jag skulle vilja läsa
Du skriver inte de ord
Jag drömmer varje dag
Om att få läsa

Det skär så djupt
Maler som tandvärk
När jag är vaken
Isar som gaffel mot tallrik
När jag vaknar på natten
Med dina vackra ögon
I mitt huvud
Med dej
I mitt huvud

Och allt jag vill
Är inget särskilt
Inget mirakel
Men ändå
Förunderligt för mej

Det enda jag vill
Är att få krama
Kvinnan jag älskar
Som kramar mej tillbaka
För att hon vill

Då har ännu
Ett mirakel

Skett...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 254 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-10-04 08:54



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vilken diktparad
detta måste göra
henne glad, vara så
älskad bli upplyft på
en hyllningsestrad.
Bara hoppas att
den når den slår
an jättegott
Din diktarrad!
************
2011-10-12

  HelenaW
Starka ord.. Berör..
2011-10-05

  Ninananonia VIP
Så vackert och smärtsamt ... att känna så... känner hur det skär inuti...
du berör så med dina ord som är magiska...mirakel...
2011-10-04

  Linda CH VIP
Dikten känns! Mycket vacker, sorglig och känslovarm.
2011-10-04

    Birgersdotter VIP
känns djupt in i mitt hjärta
2011-10-04

    ej medlem längre
Fint fångade längtanskänslor. *kram*
2011-10-04

  sangel
Det skär att läsa. Känns ända in och tar andan ur mig. Berör så oerhört mycket där det känns igen hur det var att längta så djupt...och sakna
2011-10-04

  Rise Little One
Hjärtskärande dikt...
Massor av vänskapskramar från mig....
2011-10-04

  Jakob Drakros
Jag känner igen känslan.
Väll fångat.
:)
Gillar
2011-10-04

  Songbird VIP
Du är ett Mirakel!
Känslan känns igen och du beskriver den
så väl, nystan av taggtråd..den kan man vara utan!:)
Kramas..kramas...med den som vill..
En dag kanske tiden vill..
2011-10-04

  wildah
Det här var verkligen en fin kärleksförklaring!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT