Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CV! Outstanding!

Okuvlig tös från Julavist
söker jobb, som armékontorist
frågas, vet hon då
något om FÖRSVAR så...
Var sex år hos evig REFORMIST!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-04 16:56



Bookmark and Share


  Raul Ström
Funderar en del på mitt eget CV.... "outstanding" kunde gälla mig också (kanske därför det går så trögt med jobbsökandet ?).
2011-11-28

  lodjuret/seglare VIP
Jaså ja, eftersom julen närmar sig med stor(m)steg så får man ju bara godkänna en sådan änd-ring. Man kan ringa in julen på olika sätt och sedan äta skinkan som man vill.
2011-10-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jo Du Lodjur
nu har jag bytt
ortsnamn, men
inte vet jag hur det
uttalas orten ligger
nära Tranemo... Om
jag inte minns fel...
2011-10-04

  lodjuret/seglare VIP
En meget fyndig limerick
ehuru det tveksamt är ifall gick
det med utomhustambur
skall tyckas figurera, eller hur
som ort i skrivet snickeritrick
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt