Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensson

Städa, tvätta, baka, safta, sylta, vill vara rätt, på alla Svenssons sätt.
Fredags-, lördags- och söndagsmys med chips, godis och läsk till TV´ns skrål.
Alla godsaker sätter sig på både Svenssons rumpa och Svenssons lår.
Drömmar bleknar i ett hav av vardagssorl och ingen egen tid
i ens vanliga Svensson”frid”.
Fotboll, bandy, ridning och spel.
Skjutsa hit och dit.
Fikakorg, läktarmammor och ideellt flit.
En längtan tillbaka till ungdomens livslust, frihet och passion där allt var möjligt.
Ryggsäcksresor, filosoferande och drömmar stora,
Byts i Svenssonliv mot en mer monoton och självutplånande livsflora.




Fri vers av linsand
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-04 20:16



Bookmark and Share


  Anna*
Snyggt! Applåderar rim och innehåll
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

linsand