Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välhängd

Sista genrepet
tills jag ska le
i sista akten

knyter ihop
det jag har lärt mig
till en snara

ler
när all övning
visar sitt resultat
hängande i taket
död




Fri vers av Noel Åberg
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-04 21:02



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
rör om och skakar
2011-10-05

  Maiah VIP
jag ryser... grym...
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg