Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även denna ångestnatt

Ihopkrupen i mörkret, panikslaget medveten om sanningen
Monstret är här
Läpparna formar ljudlösa patetiska ord utan sammanhang
För när man får ögonkontakt med monstret så vet man
Att mantran måste viskas fram tyst med läpparna
Tårarna har stannat upp på kinderna
Viska mantran och undvik hyperventilation

Om du
har tur
kommer
du
att
överleva
även
denna natt

Räddningen är nära men alldeles för långt bort
Monstrets svarta blick dödar ditt inre
Viska mantran, viska mantran, vem framkallade monstret?
Du, det är ditt monster
Och ingen hör dina innersta känslors genomskinliga skrik

Men
om du
viskar
nonsensord
kommer
du att
överleva
även denna natt




Fri vers av RD_
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-05 11:44



Bookmark and Share


  Anna*
Ångestnattens fasa ... applåder
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

RD_