Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var hjärter två

Vi var hjärter två, oslagbara tillsammans
Starkare än de fyra essen
Du och jag
Obetalbar oslagbara


Det är bara jag kvar nu, spader ess
Starkare än hjärter två
Endast jag
Isolerat osårbar


Du bytte ut mig mot bättre kort
Det var ditt livs misstag




Fri vers av RD_
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-05 11:48



Bookmark and Share


  Anna*
Fantastisk beskrivning! Applåderar länge
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

RD_