Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kossorna får fri



jag ska sluta mjölka

ska springa ut på ängen

tar kossorna med mig

bort till blåsippebacken


jag ska vara fri nu

gå barfota

plocka smultron på strå

kossorna hänger med


sen tar jag en sväng

in till stan



stannar kossorna hemma


jag ska sluta mjölka
näringen i mjölken
finns ändå
många andra ställen




Fri vers av Christine Sabel
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-05 12:44



Bookmark and Share


  anits VIP
En härlig text gillar den mycket
jag har slutat mjölka för länge sedan
det känns skönt
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel