Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kraftigt redigerat alster ifrån noll åtta


I sanningens ögonblick, helt allvarligt!

Ett program i direktsändning på bästa sändningstid

Jag ställer frågorna och du bara svarar så gott du kan
Och om du bara ljuger, så kommer jag att komma på dig, för jag har en lögndiktator i min ena hand
En maskin som kan tala om utifall du bara talar sant
Ja, så försök inte att lura mig nu
För om jag kommer på dig att ljuga, så åker du bara ut ur detta dejting program
då du inte heller lär ha en chans
att vinna något hjärta eller några pengar
Så var beredd nu när jag kommer att försöka förnedra dig så mycket jag bara kan
Ja, så vet hut
För här kommer första frågan
Har du varit otrogen någon gång, emot någon som du har varit tillsammans med?

Vad snöpligt, säger han
Vilket jävla skitprogram
Nä, jag vill inte vara med längre…

I sanningens ögonblick, helt allvarligt!

Ken Cassel
5/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-05 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel