Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel.

Jag har lärt mig att inte släppa in andra
För i närheten trampar jag snett
Stunden då jag tror att ni bryr er
Då säger jag alltid för mycket
Inser att det nog är mig detärfelpå.

Och jag förstår att ni ger upp och inte orkar mer.




Fri vers av tillfällighet
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-06 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet