Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla.

Jag kan inte falla mer
Tappa mig själv på vägen
Jag är inte gjord av sten
Men allt ni gör
Som omedvetet skadar och gör ont
Får mig att släppa taget om mig själv
Låter mig falla och tappas igen.

Jag lovar ju mig själv
Att jag måste lära mig nu
Borde inte ta åt mig
Av alla omedvetna.

Detgöront.




Fri vers av tillfällighet
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-06 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet