Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjutton år med ett sätt som skriker-

Jag är inte annat än sjutton år
Men ensam är det svårt att ge världen en rättvis bild
När allt är svart på vitt.

Sjutton år med ett sätt som skriker
Lämna mig ifred
Men i tystaste hemlighet
Tänker och viskar
Jag behöver lite närhet och kärlek.




Fri vers av tillfällighet
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-06 00:52



Bookmark and Share


  annalena VIP
Så otroligt klockren text.
Att tonåren är paradis och helvete på samma gång var känslan jag fick..
2011-12-16

    ej medlem längre
Snyggt
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet