Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita väggar.

Vid vitt blekta väggar
Och orden min tunga aldrig formade
Känns min kropp tyngre än någonsin
Just som mitt hjärta börjar slå.

(Snabbt, snabbt, snabbt, snabbast).

Så exploderar alla tankar
I ett virrvarr av kaos.




Fri vers av tillfällighet
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-06 00:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, starkt
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet