Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hår




luva luva lövalugg

 

 

 

*

 

en flickas glömda trassel
ett svaja över tid och rum
hon sparde näbbagott för vass sax
fällde bardoms långa lugg

 

*

 

har du vilat mot stock av fura
gran och ask
skänkt barken fåglars bomjuka
gått stolta steg mot vår och värme

 

har du

 

ett löfte för en somrig hassel
kvar i marken handdjupt ned
grävt där snåren runt omkring
viskar dina namn i rötters fång

 

 

 

har du legat mot stock av fura
gran och ask
skänkt barken fåglars bomjuka
gått stolta steg mot vår och värme

 

har du

 

 

 

som savasp i ett tårdränkt prassel
som vindil borta
över tomma ljunghedens rassel
har du legat på stock

 

skänkt barken

 

fåglars bomjuka

 

 

har du

 

*

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 101 gånger
Publicerad 2011-10-06 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri