Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högtflygande tanke



Fylld av drömmar

och förväntan

svävar tanken

lätt i vinden

lyfter uppåt

dansar runt

stiger högre

seglar tyngdlöst

full av tillit

svävar uppåt

uppåt






Fri vers av Bringebruden
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-06 11:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är viktigt att ha visioner!
2011-10-09

  Teresia Ridell
Härligt ! Och vilken fin bild dessutom !
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden