Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

une terre lointaine

han sa att han vet
sanningen om sanningen
hur färsk den är alltid
så bakom krönet
fanns ingenting kvar


det var som första gången
en kort stund på jorden
som jag vet hur gud visslar
till blåsten i vinden

han sa att han vet allt
allt om rovdjuren
hennes hals gick av
ändå var hon lycklig


jag vet inte mer än vad jag vet
det sa jag innan början kom
han kom sedan gick han

en bit mat en god parfym
några fingrar över
att stoppa i bössan

det kommer signaler
från samtliga kanaler
ska hon gå hem
det är så sent!
eller ska hon


han sa att han vet
sanningen om vinden
det var som första gången
tvätten och sköljmedlet
guldmynt checkar hårnålar

det var som första gången
en kort stund på jorden
det var som hon som hon
som alltid går hem och
låser alla snälla änglar
ute

sedan finns bara gatorna kvar.










Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-09 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP