Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förflugna ord på vägen hem från skolan med min lilla dotter ...


Min älskade lilla tjej


Min lilla tjej
älskar mandariner,
clementiner och förståss mig ...

Själv säger hon sig vara
en riktig mandarinoman!

Hon är bara så där alldeles
totalt vad en pappa som mig
någonsin kan önska sig!

Klyftig är hon också ...

 

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 691 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-01-10 20:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åhhhh en så älskad mandarinoman! Ljuvligt och värmen känns ända hit!!!!
2016-02-21

  BlåhäXa
Sicken fruktig text! ;-)
2006-02-20

  Jessi
Klart hon är klyftig och kär- hon är ju din dottor! *s*
2006-01-26

  Jessica Ebbesson
Vilken härlig slutknorr *L*
Varmt och innerligt kärleksfullt poetat
om din lilla tjej.
2006-01-25

  Cris
He he! Klart att hon är klyftig... härlig vardagspoesi.
förstås med ett s ;-)
2006-01-20

  MonaLisa
Underbart fint! Kanonbra! *ler soligt*
2006-01-19

  reback
Oj vilken stolt och ödmjuk fader, härligt att läsa! Klyftiga mandarinomaner växer nog inte på träd så håll hårt om henne!
2006-01-15

    Porslinsdockan
Va härligt för din tjej att ha en sådan pappa och underbart för dig att ha en dotter.
2006-01-12

    Mejja
Varm känsla som sprides då man läser denna gulliga.
Mandarinoman barn. Njut, just det kommer hon nog inte alltid att vara :)
2006-01-12

    Idun 1
En varm känsla förmedlar du i denna vardagspoesi
Kan riktigt känna doften av mandariner :)
2006-01-11

  Karin Rosberg
kärleksfull dikt som fångade mig med att du som pappa betrakta din dotter så.
2006-01-11

    ej medlem längre
haha kul med klyfta hah
2006-01-10

    ej medlem längre
fyndigt gullig :)
2006-01-10

  ia VIP
så underbar!!!!
det liksom sprudlar av hela texten.. sen just att det ibland bara kan komma över en, att så lyckligt lottad kan man vara...
Njut av det... :)
du verkar ha en mycket klok dotter
mandariner och clementiner är gott! :))
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP