Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon delar mer än bara sig själv

du höjer blicken
försöker hitta nåt att fästa den i

allt du är, allt du gör
är egentligen ett skämt

men de låter dig hänga kvar
ger dig en chans till
men nu är du så spyless
du skriver små böcker på kvällarna
om att bryta dig ut


du hamnar i samma dy


men det är inte folket du hatar,
det är omgivningen


du har nästan tappat hoppet
för att det verkligen ska finnas en stig till dig också

och det enda du vill
är att någon ska älska dig

eller
i alla fall se dig



du har lovat mig
att ditt hjärta ska slå
även när du brister och gråter blod
och hatar dig själv
för att du stått i regnet så länge
att du nästan börjat krympa



du måste ha ett svärd genom ditt bröst
och jag undrar
hur du orkar bära dig själv varje dag





en flod av känslor
sköljer över dig

och plötsligt inser du
att det livet du lever
var egentligen ämnat
för någon annan



jag står bredvid dig
och du berättar
att du utplånat dig själv
du är så less på att höja mungiporna


din tillvaro är ett sår
jag sytt ihop så många gånger

 

 




och jag lovar dig vännen
skulle du finnas här idag
skulle jag fortfarande sy ihop dig

igen, igen

 

 



och igen




Fri vers av höstlövet
Läst 498 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-10-07 02:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket berörande og gripande fint
2013-03-05

  Diffusiaria
Åh ...mycket mycket bra....
2012-04-26

  Kalle.O
Riktigt bra!
2011-11-02

  Robin V
Starkt!
2011-10-09

    Lesley
Starkt berörande!
2011-10-09

  Michaela Dutius
Blir djupt berörd......en fantastisk vänförklaring
2011-10-08

    aannastinaa
Jag fäste mig i denna. "Hon delar mer än sig själv" - kanske delar hon hela världen?
2011-10-07

    Frida Roosh
sjukt bra.
2011-10-07

    Karinpytt
sorgligt.. du fångar verkligen läsaren!
2011-10-07

  thetruthisdead
"allt du är, allt du gör
är egentligen ett skämt"

där fångade du mig
2011-10-07

    rebbeckan
10/10 !!
2011-10-07

  alxji
Håller med föregående. Utveckling har skett!
2011-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Du mognar i ditt skrivande, E.
Djupt och starkt.
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

höstlövet