Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FYRA IAKTTAGELSER

Hösten,
leker med färger, slösar dem
karnevalsnyanser är färgglada

Vintern,
mjuka formers konstutställning
allt göms under snövit skrud, vitmaskerad

Våren,
uppvaknandet ur en uppfriskande sömn
grönskans mångskiftande, nya livets vigselceremoni

Sommarn,
solsken och ljus, varma strandklippor, vänliga vindar
mognadens partys, blomstringens hullaballoo

© Heikki Hellman (111007)




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-07 08:30



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vackert och glädjerikt målar du våra fyra årstider.
2011-10-10

  aol
så vackert skriftat vännen
2011-10-07

  Minkki VIP
Bravo, maestro! Minken skuttar till bokmärke..
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman