Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många små...

Så ovanliga, som åkerbär
är de ögonblicksintryck, som stannar kvar
trots att de inte alls gjorde mycket väsen av sig
när de kom, men de lämnar fåror av glädje efter sig.

Om de kommer igen, bildar de en pärlbandskrans
av floder, som aldrig sinar
och i hjärtat man känner att de finns, de mimar...

Och man förstår att dessa glimtar där
det är de, som en så gott bär
och igen är det, det lilla här
som får oss att inse
vad, som stort är!










Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-07 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag instämmer helt i nedanstående kommentarer!
2011-10-08

  limerick
Det stora i det lilla. Klockrent!
2011-10-08

    ADI Nehlin
visst är det så..fint skrivet
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt