Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknadens lögn





Saknaden efter det hjärtat berör

förblir min största lögn svart som natten

när luften jag andas ej vill leva med mig

förblir mina tårars fall min sömn




Fri vers av JLindh
Läst 266 gånger
Publicerad 2011-10-07 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh