Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metamorfos

 

Hör drakblodets vrede
när sorgen ärgar
själen

~~*~~

sliter sitt hår
och 
rider marans
svarta 
hingst

~~*~~

genom ylande
stormen

~~*~~

i tusen skärvor
bleka minnen

~~*~~

efter vampyrers
blodröda
honungsläppar

~~*~~

fingertoppsmöte
genom dimensioners
slingrande
väv

~~*~~

vinrankan
bär honungsfrukt
sprungen

~~*~~

ur
drakens blödande
sår

~~*~~

ett eko
av pärlemodrömmar
silver

~~*~~

och tysta viskningar
i vinden

~~*~~

yrvakna
kärleksmöten
i brinnande solnedgång
vid havets ände

~~*~~

där vågorna
sköljer

~~*~~

själars glasvingar

~~*~~

i evigt

~~*~~

regnbågsskimmer

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 392 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-08 02:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbart skriver du ...
2011-10-13

  Anna*
Underbar sagostämning och ändå flerbottnad och berörande! <3
2011-10-10

    Anneli A
Riktigt härtig!
2011-10-08

    Birgersdotter VIP
Mystiskt förtrollande vacker
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga