Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kanske inte så som stafettstartarna tänkt, men...


Maktlös...


Jag kan bestämma mycket
Jag har makt över det mesta i livet
Har makt att ta beslut om mina vägval
Men över mina känslor för henne
Hjälper varken klokhet, förnuft eller förmaningar
Inför min kärlek till henne
Är jag maktlös...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 343 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-08 13:58



Bookmark and Share


  wildah
Förstår precis, inte lätt!
2011-10-08

  wildah
Förstår precis, inte lätt!
2011-10-08

  Ninananonia VIP
Allt om makt... mycket bra skrivet..berör...
2011-10-08

    Birgersdotter VIP
jo allt om makt ..mycket bra
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT