Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnboll leker vid sandstranden


barnboll leker vid sandstranden
andekluck gör vågen, blåser från land vind
havsblått lider långsamt
märkligt omärkligt........................långt ut
lös illusion solhet, hinder utan hinder försvinner
som en punkt mellan himmelen och havet




Fri vers av Fredrik P. VIP
Läst 902 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-10 23:47



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Blundar och känner havsbris smeka kinden öppnar ögon och ser horisont lågt ut himmel och hav som möts.

Eva
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP