Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa.

Jag såg aldrig dig
Som något jag kunde förlora
Du var min klippa
Min pappa.




Fri vers av tillfällighet
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-09 01:56



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En mycket FIN och ömsint dikt till Din far ! Bokmärker !
2011-10-17

    AA VIP
Fina ömsinta ord...AA
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet