Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...det som måste ske måste ske...


Så snart nu...


Så snart nu
Ska du få veta
Så snart nu
Skall allt sättas
På sin spets
Balansera
På knivens egg
Dansa på lina
Över rovdjurets hägn

Så snart nu
Ska jag ta konskevenserna
Av mina känslor
Säga allt
Öppna upp
Få frid
I mitt inre

Jag vågar inte hoppas
Inte tro
Ens för en sekund
Att det förunderliga sker
För mej
Jag vågar inte tro
Att du ger mej
En chans

Men så snart nu
Ska du få veta
Allt

Och jag ska
Ännu en gång få

Visshet...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 229 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-09 10:17



Bookmark and Share


  Angeldust
jaaa äntligen lycka till nu kram Sunny
2011-10-10

  Ninananonia VIP
:) låter spännande..önskar dig all lycka..
2011-10-10

  sangel
Javisst är det så. Enda vägen till visshet
2011-10-10

  Maiah VIP
ja det kanske är lika bra..... lycka till!!!!
2011-10-09

  Rise Little One
Håller tummarna för dig.....

Kram
2011-10-09

    ej medlem längre
Det kan vara läskigt att ta steget fullt ut, men det är värre att leva i ovisshet och gå och tråna utan att kunna få ha nära den man är så förälskad i. Våga ta steget och ta konsekvenserna! Såsom du känt så länge kan det ju inte fortsätta, du måste nog göra ett val för att få frid i ditt hjärta! Du kan vinna eller förlora, men kommer inte att vara förlorad.

Seså, ta steget nu! Och lycka till! *KRAM*
2011-10-09

  wildah
Lycka till TT!
2011-10-09

  HelenaW
Äntligen! Jag hoppas för din skull! :)
2011-10-09

    Birgersdotter VIP
bra ..lycka till ...
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT