Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platser

Platser med stenar
som trampats många
hundra år

Mina fötter bidrar
att slipa dem

Vatten kan
också




Fri vers av stenhur VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-09 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fotsulorna upplever historien ..
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP