Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslor bär oss

Rädslor bär oss
Vi faller utan dem

Frågan var hur skulle jag
lära mig leva
när jag samtidigt störtar genom luften

Rädslor bär oss
Vi faller utan dem

Ingen mark
Bara vind

Håret vill lägga sig
Öronen vill stänga igen
Fotsulorna värker efter jord
och själen efter mark

Rädslor bär oss
Vi faller utan dem




Fri vers av ume
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-09 21:11



Bookmark and Share


    Lesley
Men kanske vi inser att fallet inte är så högt när vi låter det ske och får marken under fötterna som vi längtat. Du skriver bra och jag tycker om dina förstärkande upprepningar
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

ume
ume