Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord om en psykolog


Stark och stilla och mjuk


Hon var så stark och stilla och mjuk.

Även om min värld skulle gå under och under och under,
skulle hon fortsätta se klart,
rakt och klart på mig,
in på mig
och
det var först

som jag förstod att hon grät.

Stark, så stark
så stilla.
Att gråta med klara ögon.

Såg rakt och klart
in på mig,
alltid.
Än mer än alltid,
och alltid
då mina världar gick under och under och under,
och alltid under sina och samma
tysta tårars förtvivlan
såg hon rakt och klart på mig,

grät med klara ögon.





Fri vers av ume
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-06 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ume
ume