Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir det inte som man tänkt sig


Slogs

Tanken slog mig
om jag räcker ut en hand
istället för att peka finger
så ger det något gott

Men saken slog mig
att så gör vi inte här
då jag möttes av tvivel
och rädslan.

"there is no such thing as a free lunch"
det sa min vän
sedan försvann hon
varken ett tack eller adjö

Jag tror fortfarande
och tänker
men det är lite ensamt
hos mig, tanken och tron.




Fri vers av Vampirida
Läst 254 gånger
Publicerad 2011-10-09 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampirida
Vampirida