Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skola

känner du dig nedfryst lille vän

vi skall tina upp dig

med nationella provet

o sedan stoppa in stora köttermometern i dig

så skall vi se hur många grader

du devierar från klockkurvan


sen får du dina rätta

kunskapspiller

att svälja




Fri vers av retep
Läst 222 gånger
Publicerad 2011-10-10 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

retep