Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
100 tecken men tyvärr bara prosa... skall göra nya försök... den är möjligen så kass att jag kunde få en applåd bara för den bedriften...


Missat möte


beklagar att jag missade mötet

och att ja inte har något dåligt samvete

för jag sov när det hela hände




Prosa av retep
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-24 09:00



Bookmark and Share


    Anneli A
Härligt! :-D
2011-10-24

    Rolf Zandén
Ja det är lätt hänt borde va förlåtet, fint skrivet.
2011-10-24

  Celticgirl VIP
Känns igen dock... att sova förbi viktiga saker^^
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

retep