Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ofredens tid


Jag vill se

i min stad

överallt människor

på gator och torg

målade

med svarta tårar längs kinderna

i en sorgens tysta manifestation




Fri vers av retep
Läst 464 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-28 20:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord hugger tag...sorg och vemod...och empati.
2011-10-28

  filosofian
Väldigt fint sagt om
Sorg.
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

retep