Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen kommentar: jag har börjat skriva som en profet, inte bra... men jag tror ju på det...


Djupet


Finn ditt andliga djup
Och du får veta att alla andra har det samma
Djupt och genom allt - till yttersta skiktet
Samma stora ögon
Samma frågor utan säkra svar

Och de som inte funnit det –
Nu kan du hjälp dem att upptäcka det!




Prosa av retep
Läst 443 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-24 09:40



Bookmark and Share


  Armo
Känns som att Sverige sköljs över av andlighet! Om det inte är power-wow-yoga eller HardCore-Fuck Tantra så är det Högerextrema tungrullande kristna.. tror att det är bra. Världen behöver en global eftertanke. Fin text!
2011-10-25

    ej medlem längre
Rader med innebörd....

och gör det som känns rätt för dig oavsett.....


Att skriva ur hjärtat är ett sätt......

Bra...
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

retep