Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen kommentar: med terapipoesi menar jag text som kanske bara har mening för mig själv eller någon annan som upplevt samma sak.


Min tacksamhet (terapipoesi nr 1)


Efter att varit längst nere långa tider

mästerlig i att ta saker för givet

hände något -

i en enda skiftning

upplevde jag hur min frihet tecknat sina spår

att jag inuti mitt skal kunde tänka mig ännu friare

kunde se tillbaka på mitt liv och förstå att jag alltid varit sedd

kände jag att jag kunde börja älska på riktigt

och sakta började jag leva som jag ville leva

tacksam för allt -

inte bara som en känsla att vila i

utan grundmurat i min nu stillade själ

Och så kom jag äntligen att kunna

Härligt Uppriktigt Le!

Tack kära liv!




Prosa av retep
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-24 09:31



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Tyckte om hur frihet i ett skal blev till större frihet, som stillat din själ. Och det vunna leendet. Kommer förstås rakt från den stillade själen. Gillar med andra ord hur allt hängde ihop och följde sig självt. :)
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

retep