Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni röda – kalla mig inte fattig (doxa nr1)


Jag har mat

Jag har tak över huvudet

Jag har för fan 100 megabit!



Ord verkar tappa sin betydelse i politikerns mun.




Prosa av retep
Läst 566 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-24 10:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag måste retepera detta för en vän
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

retep