Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han och hon

han var välstämd
men irrationell
som en fågelsonat på fel kontinent

hon var felstämd
men rationell
som en maskerad tre våningar ovanför operan




Fri vers av retep
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-10 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

retep