Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkligheten


den lilla neurologiska skadan

fick honom att se livet precis

som det är




Fri vers av retep
Läst 258 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-10 01:49



Bookmark and Share


  Blåbäret
denna var skör och stark på samma gång
som livet i sig...
2011-10-24

    Johan I
mycket intressant synsätt, en kort händelserik vers som säger allt, mycket bra
2011-10-22

    Anneli A
Så sant, så sant.....Bra!!
2011-10-13

    ej medlem längre
intressant. kort. koncist.
kan vara, klockrent.
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

retep