Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill att någon ska virvla.

 

 

Jag vill att någon ska komma,
virvla,
dansa bort de tårar som trycker på mitt yttre skal
bara för att kunna
virvla vidare till någon som
har ett större behov än mig
till någon som känner mer hat
än mig.

Jag vet att ingenting vore tillräckligt för mig
så jag skulle nöja mig 
med bara en hand
att krama hårt
om så bara för en sekund

För den sekunden ska jag
behålla i mitt minne
så att jag
kan krama bort tårarna och
hatet

Jag hatar att jag bara går runt i cirklar.




Fri vers av entusiasm
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-10 10:36



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Jag känner med dig fina.
Och du skriver fantastiskt fint!
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm