Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk kärlek, sa hon (inlevelseövning)



Tänk kärlek, sa hon

Tänkte kärlek

Tänkte på dig
helt nära,
kär lek som vi
när vi leker
som kära

som när leken är kär
för att vi är
just där och då
med varandra,
bara vi två

men så ändå
så mycket mer

för när du ler
känns det som jag ser
på alla andra
med kärlek.




Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-10 11:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
faller för rubriken, finner en lekfullt tänkvärd text, ja !
2012-01-05

  Ninananonia VIP
Underbar inlevelseövning..
2011-10-10

  Anna*
Vackert! Precis så är det!
2011-10-10

    ej medlem längre
Mmm...vill känna denna, andas denna, leva denna, älska denna, smeka och beröra denna underbara text om livets bästa
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP