Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny revolution

alla mosade
trampade
nerbrända
förnedrade
oskyldiga
förintade
människor

reser sig nu som maskrosor genom asfalt




Fri vers av Christine Sabel
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-10 21:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
förhoppningsfullt- budskapet väl förmedlat, en passande bild förhöjer tilltron...
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel