Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting


Ingenting hände
och ingenting var där
men det gjorde ingenting

Tomheten fylldes
och intigheten intog allt
men det var annorlunda

Tiden stod stilla
och timmarna gick
men det varade inte

Livet är dyrbart
och håller vår kärlek
men allt är bara till låns






Fri vers av Bringebruden
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-10 21:56



Bookmark and Share


  Anna*
Tankeväckande livsvisdom! Applåderar
2011-10-18

  cilax VIP
tänkvärt, elegant, inåtblickande
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden