Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur min djupa källa..




Krona eller klave

 

Jag vet inte vem du är
eller
vad du vill

~~*~~

i klorna på fienden
som äter dig
ser jag
din själ vittra sönder
av lögnerna

~~*~~

du frågade
om jag ville gifta mig
och
kunde inte leva
utan mig

~~*~~

vi skulle
alltid
vara vänner

~~*~~

två delar
av något större

~~*~~

sen
var allt bara
skämt

~~*~~

och 
inget
blev någonsin
detsamma

~~*~~

vi som älskade

och kom varandra nära
som ingen
annan

~~*~~

hela universum
skiljer oss
åt

~~*~~

vi 
talade
nog aldrig
samma
språk

~~*~~

och
tiden sprang
ifrån oss

~~*~~

allt
jag vet
är

~~*~~

att
vi är olika
sidor
av samma
mynt

~~*~~

och
jag fryser

~~*~~

utan
min andra
halva

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-10 23:09



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör så...
2011-10-13

  sangel
Denna förlust som gör så ont så starkt fångar du känslan. Älskar slutet för precis så känns det
2011-10-11

    ej medlem längre
Svart och djup..bra där !!!
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga