Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag färgar staden röd.

 

Jag känner stöten i nacken,
iskalla andetag.

Löven har färgats röda
och jag målar staden tillsammans med dem.
En enad front 
över hav och över 
stad

målar jag allting rött

Och andetagen blir snabbare
ekar i mitt inre
lyfter upp mig från marken
och kastar ner mig lika fort igen

Jag krossas mot gatstenar
och det regnar porslin
skär upp min själ
skär upp min kropp

jag färgar staden röd

Jag skriker
jag springer
och jag plockar upp höstlöven från marken
medan andetagen
i nacken
kommer närmare
och slår ner mig
där jag står

Jagad av piskan
och rosenrasande fåglar
jag stjäl deras himmel
och payback's a bitch

... bara för att falla igen




Fri vers av entusiasm
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-11 08:28



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Åh, så otroligt vackert!
Jag avundas dig.
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm