Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misslyckad avväpning (aforism)

 

 

Om inte ett skämt räddar dig
ur en knivig sits

så finns heller ingen vits
med att fortsätta värja sig

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Peter Matsa
Läst 771 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-11 11:49



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
Hahaha....
kul med en djupare
undermening
2011-10-21

  Måna N. Berger
Elegant!
2011-10-11

  walborg
Säger något om att ett gemensamt överjag krävs för samförstånd.
2011-10-11

    ej medlem längre
den var snitsig över genomsnittet:-)
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Matsa
Peter Matsa