Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönheten och odjuren



Med radioaktiva andetag
och hjärtslag
lika skoningslösa
som atombober
förgiftar du mig
i förförisk förödelse

Våra deformerade
nakna kroppar
fulländar varandra
i upplysta mörker
älskar vi, skamlöst

framför världens alla
voyeurister


Vi föder missfoster
så underbart operfekta
mer eller mindre kriminella
och psykiskt störda
precis som alla andra
älskar vi, oförskämt

som världens sista
exhibitionister


Vi vet att skönheten
inte alltid är vacker




Fri vers av The Stargazer
Läst 1128 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2009-11-25 16:58



Bookmark and Share


    Max Poisé
Skön text som jag är glad att jag fann!
Den sparar jag!
2011-06-19

  coleve
så bra skrivet!
2010-01-15

  Gawain VIP
Ditt språk och ditt bruk med detsamma är att betrakta som fantastiskt. Ur min ringa synvinkel betraktat i alla fall. Kolossalt.
2009-11-27

  oMareld
Himla bra skrivet!!
2009-11-26

    ej medlem längre
Wow!!
2009-11-26

  LassO
Strålande (lite tankar åt AXA- serien)
2009-11-26

  Hans Christian
Bokmärkes !
2009-11-26

  Junitvillingen
Grymt välformulerat, äkta och gripande. En text som griper tag - hårt!
2009-11-26

  DreadHeads
Oj... den är otroligt stark. Man blir på gränsen till äcklad av den. Men på ett vackert sätt om du förstår? Hoppas du inte tog det fel.

Det bästa jag läst på länge!
2009-11-26

  stenen/ Yv Ericsson
Mycket bra vacker denna.
2009-11-26

  Peter Matsa
älskar den här
2009-11-26

  Catharina Edin VIP
Bra detta, och framförallt gillar jag det upplysta mörkret, som att det är mörkt men samtidigt upplyst hur nu det går till, gillar motsägelser!
2009-11-25

  *Camilla*
OJ vad jag gillar denna! STARKT! Slutet bara får allt på plats.
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

The Stargazer
The Stargazer